Az idegen mester
nyomtatott
változat

Ezt az oldalt „Az idegen mester” című könyvem ihlette, aminek megalkotása során egyszer csak felötlött bennem, hogy az interneten keresztüli forgalmazásra elsődlegesen szükség van. Az ebook változat, és a hangoskönyv forma letölthetővé tehető ilyen formán. Persze szerettem volna, hogy a hagyományos nyomtatott verzió is elérhető legyen. A legfontosabb számomra a könyvem segítségével az, hogy a személyes fejlődést segítő információkat adjam át minél több ember számára. Jelenleg a webshop a legmegfelelőbb mód erre.

Hála a teremtő erőknek így szükség lett először egy Kiadóra. Ennek következtében megszületett az Életkerék Kiadó a könyveknek. A Kiadó könyveit az Életkerék Webshop forgalmazhatja itt a neten.

Az idegen mester gondolkodni tanít! Sok-sok érzéssel, tisztán. A gyógyító ember önismeretét is érintve. Betekintést ad az élettörténéseink mögötti szándékok rendszerébe a tudományos pszichológiát, pszichoterápiát ötvözve a spirituális világ több évezredes tudásanyagával, hogy egymással harmonizálva, bölcsen mutassanak utat. Az egyszerűség és a tudatosság a legszorosabban összetartozó dolgok. A könyvben lévő 14 alaptörvény a lélek alapműködését bemutatva, tapasztalat és inspiráció egyszerre. A megismerésük megteremtheti azt, hogy tudatosan beleszerethessünk a saját életünkbe! A saját utam járom, jelenik meg a könyv minden oldalán. Hisz tisztelnünk kell az élet egyediségét, a racionalitás, a logika törvényeit betartva. A lélek-szellem kapcsolat kerül fókuszba a könyvben, a kreativitást tükröző humorral együtt. A spiritualitás hétköznapi, tudatos létjogosultsága 33 élő történeten keresztül bontakozik ki, sodró lendülettel. Az öngyógyítás reményt adó erejének szándékával. Nincs csalódás, csak tapasztalás! Ez a szemlélet hatja át a könyvet. Mindenki felismerheti önmaga számára hogy: Saját maga teremti a maga valóságát, a maga világát.
Ez egy gyógyító szöveg lett. Hatása átélhető, élményszerűen érzékelhető. Élőbeszéd, a szóbeliség finom szövete. Élőszó módján hat. Az élő szöveg másként viselkedik, mint az írott szöveg. Úgy, mint a népmese szövegei, amelyek őrzik a „mesélő által soha le nem jegyzettség” jellegzetes szóbeliségét. A legidőtállóbbak a szóbeli szövegek.
Ez egy gyógyító könyv. Miközben olvassák, hallgatják közben is gyógyít.
Rétegei vannak, emésztgetni kell, érdemes többször elolvasni, belénk hatol. Minél többször olvassák, annál inkább kibontakozik az ereje, a rétegei, bensőségesen, jótékonyan, bátor szeretettel támogatóan.

5 500Ft

Készleten

Több darabot is szeretne rendelni egyszerre?
Kérem keressen meg minket és kérjen egyedi árajánlatot email-ben
IDE KATTINTVA
Cikkszám: 123 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az idegen mester könyv nyomtatott, ebook és hangoskönyv változatban egy csomagban.

Ajándékozza meg szeretteit! A nyomtatott könyv megvásárlásával az ebook és a hangoskönyv verziójához egy kupont adunk ajándékba, amelyet felhasználva ezek a verziók is letölthetővé válnak!
(A kupont a vásárlást követően küldjük ki e-mail-ben.)

További információk

Tömeg 0.45 kg
Méretek 22 × 16 × 3 cm
ISBN

ISBN 978-615-00-8196-0, ISBN 978-615-00-8196-1, ISBN 978-615-00-8196-2

Leírás

312 oldal, puha, dombornyomott borító, arany fóliával, 21 színes képpel

Szállítás

A szállítási költség a csomagolási díjat is magában foglalja: 350 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.