Az idegen mester
hangoskönyv
letölthető változat


Az idegen mester gondolkodni tanít! Sok-sok érzéssel, tisztán. A gyógyító ember önismeretét is érintve. Betekintést ad az élettörténéseink mögötti szándékok rendszerébe a tudományos pszichológiát, pszichoterápiát ötvözve a spirituális világ több évezredes tudásanyagával, hogy egymással harmonizálva, bölcsen mutassanak utat. Az egyszerűség és a tudatosság a legszorosabban összetartozó dolgok. A könyvben lévő 14 lélek működését bemutató alaptörvény, tapasztalat és inspiráció egyszerre. A megismerésük megteremtheti azt, hogy tudatosan beleszerethessünk a saját életünkbe! A lélek-szellem kapcsolat kerül fókuszba a könyvben, a kreativitást tükröző humorral együtt. A spiritualitás hétköznapi, tudatos létjogosultsága 33 élő történeten keresztül bontakozik ki, sodró lendülettel. Az öngyógyítás reményt adó erejének szándékával. Nincs csalódás, csak tapasztalás! Ez a szemlélet hatja át a könyvet. Mindenki felismerheti önmaga számára hogy: Saját maga teremti a maga valóságát, a maga világát!

Úgy íródott a könyv, ahogyan a szerző dolgozik az emberekkel. Teljes odafordulással, szeretettel, derűvel, bizalommal az élet egyediségét tisztelve, de mégis a racionalitás, a logika törvényeit betartva. Ezért ez egy gyógyító szöveg lett. Hatása átélhető, élményszerűen érzékelhető. Élőbeszéd, a szóbeliség finom szövete. Élőszó módján hat. Az élő szöveg másként viselkedik, mint az írott szöveg. Úgy, mint a népmese szövegei, amelyek őrzik a „mesélő által soha le nem jegyzettség” jellegzetes szóbeliségét. A legidőtállóbbak a szóbeli szövegek.
Ez egy gyógyító könyv. Miközben hallgatják, közben is gyógyít.
Rétegei vannak, emésztgetni kell, érdemes többször meghallgatni, belénk hatol. Minél többször hallgatják, annál inkább kibontakozik az ereje, a rétegei, bensőségesen, jótékonyan, bátor szeretettel támogatóan.

3 850Ft

Cikkszám: 123-1-1 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A hangoskönyv magyar nyelvű

A mű elhangzik: a szerző előadásában

Vásárlás után a webshop Fiókom/Letöltések menüpont alatt érhető el

 

További információk

Egyedi paraméter

ISBN 978-615-00-8201-1

Időtartam

11 óra 29' 02"

Védelem

Minden megvásárolt hangoskönyv egyedi azonosítót kap a rendelési azonosítója alapján.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.