A női élet fordulópontjai

A női élet fordulópontjai múltban, jelenben, jövőben

4 napos „ottalvós-elvonulós” tréning-táborba hívom az érdeklődő lányokat, asszonyokat, ifjú és felnőtt nőket. Itt kifejezetten a női élet egyéni fordulópontjaival foglalkozunk múltban, jelenben és jövőben, önismereti célból. Lehetőség nyílik a női minőség átélésére, tudatosítására, örömének megerősítésére, mégpedig a szülés-születés, a felnövekedés fordulópontjainak, kódjainak, az életstílusnak a felismerésével. Szeretnénk a kislányság, a serdülőlány, a nagylány, az ifjú hölgy, az anyává válás, a házastárs, a dolgozónő, a szerető feleség, az anyaság szerepeivel is felfedező módon foglalkozni.

„Az életöröm megélése mindig jól jön az életünkben, főleg, ha tudjuk, hogy a lelkesedés olyan élmény, amikor a boldogság az úr.”

A 4 napos „ottalvós-elvonulós” tréning-tábor alapjai: kedves emberek, jó társaság,a természetes lelki élethez tartozó jó beszélgetések, kiváló környezet, wellness kényeztető lehetőségek, ismerkedés a képzőművészettel.

Mindezekhez adunk még: a tudatos önismerethez szükséges nagy adag értő beszélgetést, a nonverbális kommunikációra irányuló tapasztalást, minőségi figyelmet, a természetes spiritualitás szerepének biztonságát, relaxációt, imaginációt, IP pszichoanalízist, pszichodrámát, képzőművészeti saját élményt, egyéni út feltérképezést és holisztikus megközelítést.

Célunk, hogy ez a találkozás mindenki számára sorsfordítóvá válhasson!

A tréningre 23 éves kortól várjuk az érdeklődőket. A tréning-táborban maximum 10 fő vehet részt.

Tréningvezető, „az elegáns női lélek szakértője”

Szabó Irén
: klinikai szakpszichológus, szakpszichoterapeuta,

Közel 30 éves pszichológusi és csoportvezetői tapasztalattal. ( www.eletkerek.hu )

Szervezés alatt!
Helyszín: Berekfürdő, Thermal Hotel Szívek***(http://www.thermalhotelszivek.hu/hu)

Elhelyezés 2 ágyas, légkondicionált szobákban, a szálloda saját gyógy -wellness részlegének használatával, teljes panziós ellátással

Időpont: Szervezés alatt

Érkezés:

Programok: csütörtök 14.30 -18 , péntek 9-17, szombat 9-17 , vasárnap 9-13 óráig

Tábor zárás

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…